Pistonlu Kompresör Tamiri No Further a Mystery
Bu gibi sorunların yaşanmaması için, basınçlı hava arındırma cihazları kullanarak, su buharı ve diğer kirlerden arındırılır.İstanbul’da bu ilçelerde kompresör tamircisi ihtiyacınızı geniş ağımızla hızlı bir şekilde karşılayabiliriz.
Alkom Kompresör firması, İstanbul’da pistonlu kompresör tamiri konusunda uzmanlaşmış bir servis sağlayıcıdır ve kaliteli hizmet anlayışıyla müşterilerinin ihtiyaçlarına cevap vermektedir.
Teknik servis ekibimiz uzun yıllar boyunca edindiği tecrübe ve bilgi birikimini son teknoloji bakım ve tamir ekipmanları ile harmanlayarak tüm servis ihtiyaçlarınızı karşılamaktadır.
Kısa vidalı kompresör nedir sorunun cevabı: tazyiklı hava elde etmek amacı ile kullanılan kompresör çeşididir. Başka kompresör çeşitlerine bakılırsa bir piston ya da benzeri bir donanım kullanılamaz.
İşe uygun nitelikli elemanlardan oluşan yetkin bir ekibin yanı sıra can ve mal güvenliğinin sağlanması, İş Kanunu kapsamında da oldukça mühimdir.
Basınç ve sıcaklık değişim etkisiyle nem yoğuşmaya başlar. Bu yoğunlaşan su kontrol edilmediği taktirde basınçlı hava tesisatı içinde sıvılaşır ve bazı hassas cihazlarda problemlere sebep olabilir.
Kompresör modeli her ne olursa olsun bakım faaliyetlerine başlamadan önce elektrikli makinelerde akımın kesilmesi, yakıtla çalışan mekanizmaların ise kapalı konuma getirilmesi şarttır.
VSD teknolojisi, İnternet sitesi bu dalgalanmalara uyum sağlanmasına olanak tanır ve burada kısmi yük veya çalışma koşullarının değişmesi durumunda enerji tasarrufu sağlar.
Bir pistonlu kompresörün tamiri sırasında Alkom Kompresör firması tarafından yapılan işlemler şunlardır:
Emme ve basma basıncında veya debi miktarında herhangi bir değişiklik gözükürse, Pistonlu Kompresör Tamiri bu durum işletmede bir hata olduğunun da işareti olabilmektedir. Kompresörün çalışma durumu aynı devam etse bile basılan gaz sıcaklığında artış ya da emme basma subaplarında farklılık gözükebilir. Böyle durumlarda elle daha fazla bilgi alın kontrol edilerek arıza tespit edilebilir. Kompresörlerde yağlama yağı 50 ile 65 derece olmalıdır. Sıcaklık bu derecelerin dışına çıktığında soğutucu iyi çalışmakta ya da yağ pompası yeterli düzeni sağlayamamaktadır. Basınç, sıcaklık ve debi değişimleri sorun olarak ele alınıp çözümlenme gerektirebilir. Gerekli tedbirler alınmalı ve kontrol edilerek çözülmelidir. Örneğin yağlama basıncı düşmüşse filtre tıkanmış olabilir ya da yatakların aşınması yağ basıncının düşmesine neden olabilir. Yağlama borularının giriş noktalarında bulunan valfler tıkanabilir. Silindir soğutma suyu sıcaklığında gözlenen değişikliklerde soğutma suyu sistemi kontrol edilmelidir. Kompresörde sıkıştırma oranı artarsa basma gazı sıcaklığı da artmaktadır.
Eğer sahip İnternet sitesi olduğunuz kompresörler için kaliteli ve profesyonel bir hizmet almazsanız, daha sonradan istenmedik sorunlar ile karşı karşıya kalabilir ve bunun yanında işlerinizin aksamasına neden olabilirsiniz.
Özellikle bakım zamanının yaklaşması ile gerekli planlamaların yapılması ve bunun için teknik servis ile iletişime kalınması önerilir.
Kurutucudan geçerken soğuyan basıncı hava içindeki su yoğuşur. Yağ buharları ile birlikte sistemin boşaltma kaplarında toplanır. Otomatik boşaltma tertibatı yardımı ile periyodik olarak sistem dışına boşaltılır.
Geri Bildirim: Müşteri geri bildirimleri alarak hizmet kalitemizi sürekli olarak artırıyoruz.Danışmanlık: Kompresör kullanımı ve bakımı hakkında profesyonel danışmanlık hizmeti sunuyoruz.